Orpesa: L'Ajuntament d'Orpesa iniciar la setmana vinent la neteja del barranquet


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196571_122177/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 02-11-2020
L'Ajuntament d'Orpesa iniciar la setmana vinent la neteja del barranquet

L'Ajuntament d'Orpesa comenar la prxima els treballs de neteja del barranquet, un espai en el qual es canalitza tota l'aigua que descendeix des de la muntanya. Es tracta d'unes labors amb les quals consistori pretn previndre possibles inundacions cara a la temporada de pluges.

Aix ho ha avanat l'alcaldessa, Mara Jimnez, qui ha confirmat que el consistori ja compta amb l'autoritzaci per part de la Confederaci Hidrogrfica del Xquer (CHJ) per a actuar en aquesta zona. I s que la neteja d'aquest espai s fonamental per a fer front als episodis de pluges i borrasques que puguen assotar el nostre municipi durant els mesos de tardor i hivern, segons explica la primera *edila, qui recorda que el mes de setembre ja es va dur a terme la neteja i revisi dels embornals i el clavegueram del municipi.

Amb tot, les tasques que es realitzaran en el *barranquet serviran perqu l'aigua pluvial tinga una rpida eixida i s'eviten possibles inundacions durant la temporada de pluges. La primera *edila recalca que encara que Orpesa s un municipi en el qual plou poc, quan el fa cau una gran quantitat d'aigua, per la qual cosa des de l'Ajuntament hem d'estar preparats per a evitar que es produsquen grans desbordaments i tindre'l tot a punt per a canalitzar l'aigua pluvial de la millor manera possible.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana