Orpesa: L'Ajuntament d'Oropesa sollicita l'actuaci de Costas davant els danys produts desprs del temporal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197041_122577/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 10-01-2021
L'Ajuntament d'Oropesa sollicita l'actuaci de Costas davant els danys produts desprs del temporal

El litoral d'Orpesa ha tornat a ser castigat per un altre temporal. s per aix que, tal com avanat l'alcaldessa, Mara Jimnez, aquest dilluns sollicitarem, com portem fent de manera reiterada, una reuni amb Costas per a poder traslladar-los la gran problemtica que existeix a la platja Morro de *Gos.

Encara que aquest temporal ha sigut menys violent que Gloria, que va danyar bona part del litoral de municipi fa ara un any, el pas de Filomena ha tornat a castigar al nostre municipi, sobretot en la zona de Morro de Gos, explica Jimnez. s per aix que sollicitem a Costas que actue de manera urgent a les nostres platges, perqu aquestes conformen el nostre principal recurs econmic, recalca la primera edil.

Tant l'alcaldessa com el regidor de Platges, Jordi Llopis, han realitzat un recorregut per bona part de la costa del municipi per a comprovar en primera persona la deterioraci produda per aquest nou temporal. Urgeix dur a terme treballs de neteja, perqu les pedres i l'arena han envat el passeig martim de Morro de Gos, arribant fins i tot fins a la carretera, explica Llopis, qui recalca que, a ms, s'han desplaat les bigues que separen la zona de la platja de la carretera i s'han trencat alguns pivots.

Amb tot, cal recordar que l'Ajuntament ha incls per al pressupost d'aquest 2021 una partida de 100.000 euros per a poder realitzar un estudi del litoral; un projecte que el consistori ja ha iniciat, ja que els tcnics municipals estan treballant en la realitzaci dels plecs per a la seua posterior licitaci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana