Orpesa: L'Ajuntament d'Orpesa avana en la licitaci de l'estudi del seu litoral


 
La Plana al Dia | Orpesa | General | 26-01-2021
 

L'Ajuntament d'Orpesa continua treballant a la recerca de solucions i millores per a poder regenerar el litoral del municipi, que cada any s danyat pels temporals. De fet, aquesta mateixa setmana el consistori sollicitar a Conselleria l'informe de no duplicitat per a poder executar l'estudi del litoral que ja va avanar l'alcaldessa, Mara Jimnez.

Hem incls per al pressupost d'aquest 2021 una partida de 100.000 euros per a poder realitzar un estudi del litoral, recalca la primera *edila, qui recorda que el projecte ja s'ha iniciat. I s que els tcnics municipals ja treballen en la realitzaci dels plecs per a la seua posterior licitaci.

Una vegada tramitada la petici de l'esmentat document, el segent pas ser l'elaboraci d'un informe de sostenibilitat econmica, explica el regidor de Platges, Jordi Llopis. Amb tot, l'edil ha assenyalat la importncia de desenvolupar aquest estudi per a evitar la deterioraci de la nostra costa i poder tindre-la en les millors condicions, perqu s el nostre principal motor econmic.

Cal destacar que aquest dilluns, el Servei Provincial de Costas s'ha desplaat fins al municipi per a visitar les platges de Morro de *Gos i *Amplries, on han pogut comprovar les destrosses provocades desprs del pas de *Filomena. L'Ajuntament est ara a l'espera de poder reunir-se amb la Direcci General de Costas, una trobada prevista per a la setmana vinent. Aix mateix, Llopis ha avanat que estem a l'espera que aquesta setmana la Direcci General de Costas done llum verda al pressupost d'emergncia per a dur a terme els treballs de recuperaci de la nostra costa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana