Orpesa: L'Ajuntament d'Orpesa millora la illuminaci del parc de Amplries


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197320_122806/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 08-02-2021
L'Ajuntament d'Orpesa millora la illuminaci del parc de Amplries

L'Ajuntament d'Orpesa continua amb la seua ferma aposta per endrear espais pblics i mantindre els mateixos en el millor estat possible per a millorar tant la imatge del municipi com la comoditat i seguretat dels vens. Exemple d'aix sn les labors de manteniment i reparaci que s'estan a cap al parc situat en Amplries.

Amb una inversi prxima als 15.000 euros, els treballs se centren en la reparaci de tots aquells desperfectes existents en aquest espai, com s el cas del clos, el parc infantil, el pintat de les reixes, la millora de les passarelles de fusta i la collocaci de papereres, explica l'alcaldessa, Mara Jimnez.

Aix mateix, aquestes labors, que en la seua majoria s'estan duent a terme amb el personal contractat amb el pla d'ocupaci municipal, tamb comporten la millora d'illuminaci, ja que actualment tot el sistema d'electricitat del parc est desbaratat.

El parc romandr tancat al pblic fins que finalitzen aquestes tasques de manteniment. Es tracta d'una iniciativa amb la qual pretenem millorar la seguretat d'aquest espai, que s molt utilitzat pels vens, perqu puguen fer s d'ell en les millors condicions, recalca Jimnez.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana