Orpesa: La crtica i l'humor envaeixen l'institut Torre del Rei dOrpesa amb l'exposici Indignados


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197338_122820/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 09-02-2021
La crtica i l'humor envaeixen l'institut Torre del Rei dOrpesa amb l'exposici Indignados

La mostra, cedida per la Universitat d'Alacant, recull a coneguts personatges i pretn promoure l'esperit crtic dels ms joves

Les mostres culturals tornen a visitar Orpesa. A travs de la Regidoria de Cultura i amb la collaboraci de l'arxiu municipal, l'exposici itinerant Indignados, cedida per la Universitat d'Alacant, ha aterrat aquest dimarts en l'institut Torre del Rei, on romandr fins al prxim 9 de mar.

Comissariada pel dibuixant Enrique Prez, aquesta mostra recull, sota les claus de la creativitat, la crtica i l'humor, a coneguts personatges com Iaki Urdangarin o Emilio Botn, a poltics com Mariano Rajoy o Jos Luis Zapatero i als clssics ninots de Playmvil en la seua versi ms stira.

El regidor de Cultura, Gonal Tamborero, explica que un dels objectius d'aquesta mostra s promoure l'esperit crtic dels joves i estimular la seua ment perqu puguen formar-se la seua prpia opini a prop de diversos dels problemes que existeixen actualment en la nostra societat. I per a arribar a aix, l'humor s una molt bona eina per a aconseguir-ho.

La mostra, que s'emmarca en la 12 edici del cicle expositiu Humor Social, ha comptat amb la participaci de ms de 50 humoristes, entre els quals es troben Forges, David Vela, Eduardo Ibez, Elena Ospina, Lanzn, Malagn, Maral, Ortifus, Almarza o Demetrio, entre molts altres artistes.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana