Orpesa: L'Ajuntament d'Oropesa destinar 1.300.000 euros a la compra del solar per a la residncia de la Tercera Edat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197437_122894/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Orpesa | General | 18-02-2021
L'Ajuntament d'Oropesa destinar 1.300.000 euros a la compra del solar per a la residncia de la Tercera Edat

L'Ajuntament d'Orpesa fa un pas ms per a fer realitat la futura construcci de la residncia per a la Tercera Edat, un projecte molt demandat per la ciutadania. I s que el consistori ha anunciat que destinar 1.300.000 euros a la compra del solar per a construir aquest edifici; una mesura que ha sigut aprovada en el ple extraordinari celebrat aquest mat.

Aix ho ha anunciat l'alcaldessa, Mara Jimnez, qui ha recordat que la futura residncia estar emplaada en la zona de *Els *Quarts. En aquest sentit, la primera *edila ha explicat que des del consistori s'ha realitzat una consulta als propietaris dels terrenys que compleixen amb els requisits per a poder dur a terme la construcci de l'edifici amb la finalitat de conixer el seu inters per vendre els solars.

Per part seua, la regidora encarregada de l'rea, *Micaela Bermdez, ha assenyalat que mantenim des de fa ms d'un any una estreta comunicaci amb el director general d'Infraestructures de la Conselleria d'Igualtat i Poltiques Inclusives, Enric Juan, amb la intenci que la Generalitat incloga en el mapa de necessitats dels diferents municipis de la Comunitat la residncia per a la Tercera Edat a Orpesa.

Amb aix, l'Ajuntament aconseguiria que aquest futur centre siga de gesti pblica, la qual cosa facilitaria i agilitaria totes les gestions per a poder fer realitat aquest projecte. Amb l'estudi de viabilitat ja concls, aquesta futura residncia mixta podr crear 80 places residencials i altres 30 per al Centre de Dia.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana