Orpesa: L'Ajuntament d'Oropesa fomenta l'ocupabilitat amb la seua adhesi al consorci gestor del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i Ocupaci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/2/197462_122914/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Orpesa | General | 19-02-2021
L'Ajuntament d'Oropesa fomenta l'ocupabilitat amb la seua adhesi al consorci gestor del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i Ocupaci

L'Ajuntament d'Orpesa consolida la seua ferma aposta pel foment de l'ocupaci amb la seua adhesi al consorci gestor del Pacte Territorial pel Desenvolupament Local i Ocupaci de la Plana Alta *Nord. La mesura, que ha sigut aprovada per unanimitat i en ella s'ha incls l'esmena d'addici presentada per Comproms, facilitar la creaci d'ocupaci grcies a la collaboraci i participaci d'un total de 10 municipis de la zona que ja formen part d'aquesta nova uni.

Estem molt contents d'anunciar aquesta notcia, perqu suposar una reactivaci per a la nostra economia local, ha explicat l'alcaldessa, Mara Jimnez, qui ha indicat que, a ms, afavorir la lluita contra l'estacionalitat que patim els municipis costaners. D'aquesta manera, treballarem de manera conjunta amb altres localitats de la Plana Alta i tindrem ms oportunitats per a percebre ajudes d'entitats pbliques per a promoure l'ocupaci a Orpesa.

La regidora d'Ocupaci i Desenvolupament Local, Araceli de Moya, ha incidit en la importncia d'unir forces per a desenvolupar projectes comuns en favor de l'ocupabilitat i crear sinergies entre els municipis de la costa i de l'interior que formem part d'aquest consorci. Amb tot, l'Ajuntament ja ha nomenat a Mara Segura, agent de l'Agncia d'Ocupaci i Desenvolupament Local, que ser qui treballe amb la resta de representants dels diferents municipis en l'elaboraci dels estatuts. Un dels projectes que es presentar en la prxima reuni de l'associaci ser el centre tecnolgic que ja va anunciar fa uns mesos l'Ajuntament.

Aix mateix, la sessi plenria tamb ha servit per a aprovar, per unanimitat, la modificaci de l'ordenana fiscal que regula la taxa de l'ocupaci de la via pblica en el mercat municipal amb l'objectiu que els llocs d'aquest mercat no paguen tampoc aquest impost durant tot l'any 2021. Es tracta d'una prrroga d'aquesta mesura amb la qual pretenem alleujar l'economia dels nostres comerciants, empresaris i autnoms, perqu molts d'ells estan vivint una temporada molt difcil, ha assenyalat Jimnez.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana