Orpesa: La Policia Local d'Oropesa ajuda a desmantellar dos grups que distribuen cocana en el municipi


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197539_122973/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Orpesa | General | 28-02-2021
La Policia Local d'Oropesa ajuda a desmantellar dos grups que distribuen cocana en el municipi

Agents de la Policia Local d'Orpesa han collaborat amb la Gurdia Civil en una operaci que ha aconseguit desmantellar a dues bandes que distribuen cocana en el municipi costaner. En total, han sigut detingudes huit persones per delictes de trfic de drogues i pertinena a grup criminal i la labor realitzada pels gents locals ha servit per a iniciar, desenvolupar i culminar aquesta operaci amb xit.

s per aix que l'alcaldessa, Mara Jimnez, ha volgut enaltir el treball realitzat per la Policia Local, perqu ha sigut clau en l'operaci. Per part seua, la regidora encarregada de l'rea, Araceli de Moya, ha incidit en qu la intervenci de la nostra Policia Local ha sigut decisiva. En relaci al treball d'aquests agents, de Moya ha agrat la labor que fan dia a dia pel municipi i ha assenyalat que les labors de camp i a peu de carrer que realitzen els nostres agents s fonamental a l'hora de concloure una operaci amb xit, i aquest cas aix ho demostra.

Cal destacar que la investigaci va comenar durant el mes de desembre passat, en el marc de l'Operaci EMA, quan es va constatar l'existncia de dues bandes dedicades a la venda de substncies estupefaents. Els agents van realitzar un registre simultani de quatre domicilis i un establiment pblic situats tots ells a Orpesa, on es van confiscar 14.769 euros en efectiu i 2,265 quilograms de cocana de gran puresa, diversos telfons mbils, targetes *SIM, bscules de precisi, elements d'embalatge i material emprat en l'elaboraci de tall de la droga.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana