Orpesa: L'Ajuntament impulsa l'activaci del comer local amb el programa Oropesa Posa't en marxa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197573_123000/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Orpesa | General | 03-03-2021
L'Ajuntament impulsa l'activaci del comer local amb el programa Oropesa Posa't en marxa

L'Ajuntament d'Orpesa ha presentat, a travs de l'Agncia d'Ocupaci i Desenvolupament Local, el nou projecte denominat Oropesa Posa't en marxa que t com a objectiu l'activaci del comer local; un teixit empresarial que s'ha vist greument perjudicat per l'actual situaci i les restriccions imposades per a atallar la pandmia.

Aix ho ha anunciat l'alcaldessa, Mara Jimnez, qui ha destacat que amb aquesta iniciativa pretenem dotar als comeros i negocis del municipi de tots els coneixements de gesti i recursos tecnolgics necessaris per a promoure el comer local i facilitar la seua transformaci, potenciar les sinergies, buscar nous mercats i millorar la seua productivitat i competitivitat.

Per part seua, la regidora de Comer i Desenvolupament Local, Araceli de Moya, ha avanat que seran un total de 15 les empreses que siguen seleccionades per a formar part d'aquest nou programa. Els negocis que participen seran tutoritzats d'acord amb les seues necessitats reals i les seues expectatives, ha afegit la responsable.

Cal recordar que des de l'inici d'aquesta crisi sanitria, l'Ajuntament d'Orpesa ha posat en marxa una srie de mesures per a ajudar als comeros i establiments, com s el cas del paquet d'ajudes per valor de 214.000 euros, que se suma al recentment anunciat Pla Parntesi (que repartir ms de mig mili d'euros), aix com el programa encaminat a la transformaci digital del teixit empresarial per a la cerca d'alternatives i nous plantejaments de negoci, entre altres accions.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana