Orpesa: Orpesa condiciona el recorregut dels bous al Ravalet amb una tanca de ferro


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197965_123345/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Orpesa | General | 16-05-2021
Orpesa condiciona el recorregut dels bous al Ravalet amb una tanca de ferro

El municipi d'Orpesa ha concls les tasques de millora de la seguretat i l'accessibilitat del seu barri antic, en concret de la zona en la qual se celebren els tradicionals bous al Ravalet. Ara, tot el recorregut est degudament condicionat grcies a la installaci d'una tanca i portes de seguretat.

Amb aquesta actuaci, que es va iniciar fa ara un any i es va paralitzar a causa de la pandmia de la Covid-19, pretenem millorar la seguretat d'aquest espai i incrementar l'accessibilitat del recinte per a tots aquells aficionats i visitants que acudisquen a la nostra localitat a gaudir dels actes taurins. Unes celebracions que, ara com ara, hauran d'esperar a causa de la situaci de pandmia que vivim, explica la regidora de Festes, Jennifer Casa.

Els treballs, per als quals el consistori ha invertit 40.000 euros, han consistit en la installaci de clos amb barrots de ferro i portes de seguretat d'entrada i eixida en la plaa de l'Esglsia, al final del carrer Sant Jaume i els carrers A dalt i Al mig. Aix mateix, en aquesta ltima (on es colloca la barra durant els festejos taurins) s'ha installat una doble barrera per a augmentar encara ms la seguretat dels aficionats.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana