Orpesa: Orpesa i Autoritat Porturia treballen en la signatura d'un conveni per a la cessi de l'entorn del far


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198112_123469/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Orpesa | General | 10-06-2021
Orpesa i Autoritat Porturia treballen en la signatura d'un conveni per a la cessi de l'entorn del far

L'Ajuntament d'Orpesa signar en les prximes setmanes un conveni amb l'Autoritat Porturia per a la cessi dels jardins del far amb la finalitat de facilitar la celebraci d'esdeveniments culturals i d'oci. Aix ho ha avanat l'alcaldessa, Mara Jimnez, que ha rebut la visita del president de l'Autoritat Porturia, Rafa Sim; una trobada que ha servit per a perfilar aquest nou acord i en el qual han aprofitat per a visitar els exteriors d'aquesta installaci.

La primera edil ha recordat que en l'actualitat existeix una autoritzaci temporal per a poder obrir al pblic els jardins, que es poden visitar grcies a la recent restauraci que hem dut a terme, per cada vegada que celebrem algun esdeveniment, ja siga un concert, obra de teatre o espectacle infantil, hem de demanar una autoritzaci especfica per a aix.

s per aix que l'objectiu del consistori s la signatura d'un conveni, que tindr una duraci de quatre anys i que no suposar cap contraprestaci econmica per a l'Ajuntament, pel qual l'Autoritat Porturia ens cedeix l's dels jardins per a poder celebrar qualsevol activitat cultural o ldica, afig Jimnez.

Es tracta d'una iniciativa amb la qual el consistori mostra la seua ferma aposta per posar en valor aquest emblemtic edifici, que est situat al costat d'una altra de les joies de la localitat (la Torre del Rei), amb la finalitat de poder celebrar diferents esdeveniments per a dinamitzar l'espai. Un projecte que es va iniciar el passat estiu i amb el qual vens i visitants han tingut l'oportunitat de gaudir de diferents espectacles en un entorn nic.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana