Orpesa: La Conselleria i l'Ajuntament d'Oropesa projecten ampliar el passeig martim de Amplries


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198169_123522/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 15-06-2021
La Conselleria i l'Ajuntament d'Oropesa projecten ampliar el passeig martim de Amplries

La Conselleria de Poltica Territorial, Obres Pbliques i Mobilitat i l'Ajuntament d'Orpesa projecten l'ampliaci del passeig martim de Amplries. Es tracta d'uns treballs que consistiran a eixamplar el tram del passeig dels Elefants entre 2 i 3 metres d'ample cap a l'interior i en el qual es contempla tamb la creaci d'un carril bici parallel al tram per als vianants que tindr una longitud de poc ms de 3,5 quilmetres.

Aix ho ha anunciat el regidor de Platges, Jordi Llopis, qui ha avanat que es crearan tres zones d'esbarjo i descans amb berenadors, tres miradors, zones d'ombra i s'installaran aparca bicis, bancs, fonts, papereres i illuminaci. Tot aix per a millorar l'accessibilitat a la zona de *Amplries i augmentar l's i gaudi del litoral per part dels usuaris, fomentant la mobilitat per als vianants i ciclista, explica Llopis.

El projecte s'emmarca dins del Pla d'Actuacions en la Costa i gaudi de la ribera de la Mar (PACMAR), a travs de la Direcci General de Ports, aeroports i costes de la Conselleria de Poltica Territorial, Obres Pbliques i Mobilitat, que t com a finalitat preservar i posar en valor l'espai litoral des del punt de vista de la conservaci activa promoguda per l'Estratgia Territorial Europea.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana