Orpesa: Orpesa dinamitza la biblioplaya dAmplries amb el cicle de concerts La mar de cultures


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198500_123809/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Orpesa | General | 05-08-2021
Orpesa dinamitza la biblioplaya dAmplries amb el cicle de concerts La mar de cultures

L'Ajuntament d'Orpesa continua amb la seua aposta per acostar la lectura a vens i estiuejants i, per a aix, ha preparat diferents sessions culturals per als mesos d'agost i setembre que tenen com a objectiu dinamitzar la biblioplaya dAmplries. Es tracta d'una srie d'activitats que tindran lloc els dimecres a la vesprada, segons ha avanat el regidor de Cultura, Gonal Tamborero.

Des de l'rea de biblioteca hem programat diferents actuacions musicals, sessions de contacontes per a pblic familiar i jocs per als ms xicotets de la casa, assenyala el muncipe. Desprs de la jornada del Festn de palabras amb Vicente Corts, que va tindre lloc ahir, la prxima cita arribar l'11 d'agost amb la sessi titulada Una gran plaza de juegos de madera, en horari de 18.00 a 21.00 hores.

La msica aterrar en Amplries amb el cicle La mar de cultures, un projecte turstic que protagonitzar la recta final de l'estiu amb propostes sonores d'arrel mediterrnia. La primera cita tindr lloc el 18 d'agost amb el concert de Elma Sambeat, acompanyada al piano de Baptste Bailly, que presenta el seu disc Muerto de amor. El 25 d'agost ser el torn dEfrn Lpez, Ciro Montanari i Jordi Prats L, mentre que l'1 de setembre Alexandrae oferir al pblic un repertori propi basat en els cants antics.

El fermall d'or a la iniciativa Els dimecres de biblioplaya ho posar Rosabel amb una entretinguda sessi de contacontes sota el ttol Cuentos del mundo, el 8 de setembre a les 20.00 hores.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana