Orpesa: El vollei platja torna a Orpesa amb la tercera edici del torneig *Switch Tour


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198522_123826/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Orpesa | General | 05-08-2021
El vollei platja torna a Orpesa amb la tercera edici del torneig *Switch Tour

La platja de la Petxina d'Orpesa tornar a convertir-se en seu esportiva el prxim cap de setmana amb la celebraci de la tercera edici del torneig Switch Tour. Es tracta d'una competici que reunir grans esportistes d'aquesta disciplina durant dues jornades i que aterra aquest agost desprs de suspendre's l'edici de 2020 a causa de la crisi sanitria.

Aix ho ha anunciat el regidor d'Esports, Jordi Llopis, qui ha recalcat que el torneig comptar amb totes les mesures de seguretat per a vetlar per la salut dels participants, que es desplaaran d'altres comunitats com Madrid, Galcia o Arag. Aix, l'edil ha avanat que els esportistes competiran en tres modalitats diferents: parelles masculines, parelles femenines i parelles mixtes.

D'aquesta manera, quasi un centenar de participants es donaran cita el dissabte i el diumenge per a participar en les diferents categories. Els *2x2 masculins i femenins tindran lloc el dia 7 i el mixt, el dia 8, en unes sessions que comenaran a les 9.00 i s'estendran fins a les 20.00 hores.

La prova, organitzada pel Beach Club Volley i amb la collaboraci de l'Ajuntament d'Orpesa, comptar amb un total de huit pistes en les quals tindran lloc els diferents partits.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana