Orpesa: La msica i l'art flamenc s'installen a Orpesa amb la segona edici del festival Mar Flamenc


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198577_123876/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Orpesa | General | 14-08-2021
La msica i l'art flamenc s'installen a Orpesa amb la segona edici del festival Mar Flamenc

El municipi d'Orpesa inicia el compte arrere per a acollir la segona edici del festival Mar Flamenc, una cita musical que se celebrar els dies 3, 4 i 5 de setembre i que enguany arriba carregada de novetats. I s que l'esdeveniment, que comptar amb totes les mesures de seguretat per a evitar contagis, atraur a reconeguts artistes que sorprendran el pblic amb espectacles de primer nivell, i els assistents podran participar en activitats complementries, com a mster classes de ball, msica i una exposici de fotografia.

Els carrers i places del nostre emblemtic barri antic s'impregnaran de la tradici, la histria d'aquest gnere musical i art, per tamb del carcter ms innovador del flamenc, sense deixar arrere l'aire festege de la rumba flamenca que tan de moda s'ha posat en els ltims anys a la provncia, avana la regidora de Festes, Jennifer Casa.

Es tracta d'un esdeveniment amb el qual pretenem allargar una mica ms l'estiu perqu vens i estiuejants gaudisquen d'un certamen que va obtindre un enorme acolliment l'any passat i que pretenem afermar en la programaci anual per a convertir-lo en tot un referent dels festivals flamencs, recalca la *muncipe.

El cartell d'artistes
En la seua segona edici, Mar *Flamenc oferir, de manera gratuta, una cuidada proposta que comptar amb artistes de la talla de la balladora La Lupi, el cantaor Jess Mndez, Mara Rei, la pianista- cantaora Mara Toledo i el mestre Antonio Canales com a artista convidat. Els castellonencs Efran i Fabin, els Makarines (Sevilla) i la Mona i la famlia Perikn seran els encarregats d'amenitzar les vesprades en la cntrica plaa Major.

Aix mateix, el pblic podr gaudir d'espectacles de ball de la m de Juan Jos Villar, en el qual es troba el cante de Juanma Maya al toc de Juan de Pilar, al costat de les balladores de la provncia de Castell Aida Lara, Sara Santos i Ana Llopis. I com no podia ser d'una altra manera, el festival vol donar veu a les futures generacions, per la qual cosa el 5 de setembre al mat se celebrar la jornada titulada Flamenc Kids que en aquesta segona edici comptar amb la collaboraci de la xicoteta gran balladora Triana La Canyella i Trabuquito.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana