Orpesa: Orpesa celebra la Setmana de la Mobilitat amb xarrades, jocs infantils i una eixida amb bici


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198760_124032/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 11-09-2021
Orpesa celebra la Setmana de la Mobilitat amb xarrades, jocs infantils i una eixida amb bici

El municipi d'Orpesa inicia el compte arrere per a acollir la Setmana de la Mobilitat, una iniciativa que aterra per primera vegada en la localitat i que tindr lloc la setmana vinent. Aix ho ha anunciat la vicealcaldessa i regidora d'Urbanisme, Mara Jimnez, qui ha avanat que hem preparat una agenda amb diversos actes dirigits als ms xicotets i joves per a fomentar entre la nostra poblaci la mobilitat sostenible

D'aquesta manera, tant els alumnes dels collegis Deg Mart i La *Mediterrnia com els estudiants de l'institut Torre del *Rei assistiran a xarrades impartides pel coordinador provincial de la DGT en les quals podran conixer els grans beneficis d'optar per vehicles alternatius als cotxes, com s el cas de la bicicleta. Una opci que a ms de ser respectuosa amb el medi ambient ens ajuda a posar-nos en forma.

I per a promoure els desplaaments sostenibles, el 19 de setembre tindr lloc una eixida amb bicicleta que comptar amb la collaboraci del Club Ciclista Orpesa. I el dia anterior, els ms xicotets de la casa podran submergir-se en diferents jocs relacionats amb la mobilitat sostenible i la circulaci viria que tindran com a escenari l'esplanada Jos Rivera Forner de 10.00 a 14.30 hores. Aix mateix, el dia 22 l'autobs urb ser gratut amb motiu de la celebraci del Dia Mundial sense Autombil.

Amb tot, Jimnez ha recalcat que amb aquesta iniciativa pretenem inculcar a la nostra ciutadania la importncia d'optar per desplaaments sostenibles, perqu sn la millor opci per a cuidar el nostre entorn i respectar el nostre valus medi ambient.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana