Orpesa: Orpesa ofereix un any de formaci laboral a deu joves d'Oropesa amb el programa TAvalem


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/12/199408_124652/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | Economa | 30-12-2021
Orpesa ofereix un any de formaci laboral a deu joves d'Oropesa amb el programa TAvalem

L'Ajuntament d'Orpesa, a travs de l'Agncia d'Ocupaci i Desenvolupament Local, ha posat en marxa el programa TAvalem Jovens dOrpesa 2021 grcies al finanament del Fons Social Europeu. Es tracta d'una iniciativa amb la qual un total de 10 joves d'entre 16 i 30 anys de la localitat es beneficiaran durant un any d'una etapa de formaci que comptar, tamb, per un perode en el qual podran realitzar prctiques professionals.

L'alcaldessa i regidora d'Ocupaci, Comer i Desenvolupament Local d'Orpesa, Araceli de Moya, ha sigut present en l'obertura de la primera sessi d'aquest programa i ha aprofitat per a donar l'enhorabona a tots els alumnes, als qui els ha demanat que aprofiten aquesta gran oportunitat. En aquest sentit, la primera *edila ha assenyalat que la formaci acompanyada de la incorporaci al mn laboral suposa un impuls de futur molt valus per als nostres joves.

Cal destacar que per a posar en marxa el programa TAvalem Jovens dOrpesa 2021, l'Ajuntament ha contractat un director, un professor especialista i un professor d'angls. Els beneficiaris de l'esmentat programa, inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, podran obtindre al final del curs un certificat de professionalitat administratiu.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana