Orpesa: María Jiménez anuncia un pla de regeneració urbana per adaptar Orpesa a les necessitats de les persones


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/207107_130989/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 23-05-2023
María Jiménez anuncia un pla de regeneració urbana per adaptar Orpesa a les necessitats de les persones

La candidata del PSPV a l'alcaldia d'Orpesa del Mar, María Jiménez, ha presentat el seu projecte per a la regeneració urbana del municipi. Un pla que pretén regular el gran creixement que ha experimentat Orpesa en els últims anys. Així, Jiménez ha explicat que 'és més necessari que mai establir una fulla de ruta per a traure tot el potencial del municipi amb canvis que milloren cada zona i que creen espais millors per a les famílies'.

Com a mesura estrella, la candidata socialista ha posat el focus en la reforma estructural dels jardins de Les Amplaries. A més, Jiménez ha destacat la finalització del Barranc de la Rampuda, 'el Barranquet', 'per a solucionar els problemes que hi ha quan plou, però també per a unir dos espais dividits actualment per un barranc abandonat pel PP durant més de 12 anys'.

Dins del pla també s'inclouen l'embelliment de tot el municipi, la rehabilitació, revitalització i consolidació del Casco Antic, la vianalització de la Plaça Major, la vianalització del Carrer Terol 'per a crear un bulevard per a les persones i el comerç'; i la transformació del solar del Carrer Pou de Porcar en una zona per a fer pícnic amb barbacoes, un espai infantil, parc caní i zona d'aparcament. D'altra banda, Jiménez ha remarcat la seua intenció de finalitzar el polígon industrial 'per poder atraure empreses que generen millors i més llocs de treball de qualitat'.

'El Partit Popular es va oblidar durant anys de les persones. Per açò a partir del 28 de maig, amb el PSOE a l'Ajuntament, anem a desplegar un ambiciós pla que situe Orpesa a l'altura de les grans ciutats', ha finalitzat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana