Orpesa: Oropesa del Mar incorpora tres noves treballadores al consistori gràcies al Programa EXPLUS


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/9/213215_134629/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 13-09-2023
Oropesa del Mar incorpora tres noves treballadores al consistori gràcies al Programa EXPLUS

L'Ajuntament d'Oropesa del Mar ha incorporat a la seua plantilla a tres noves treballadores durant un any gràcies al programa d'incentius a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, AVALEM EXPERIÈNCIA - EXPLUS 2023 del Servei Valencià d'Ocupació GVA Labora amb la cofinançament del Fons Social Europeu Plus 2021-2027 de la Unió Europea.

L'objectiu específic del programa EXPLUS és millorar l'accés a l'ocupació i a mesures d'activació de tots els demandants d'ocupació i en particular de les persones desocupades de llarga durada, els grups desfavorits en el mercat laboral i les persones inactives.

L'alcaldessa i regidora d'Ocupació, Araceli De Moya, ha donat la benvinguda a les tres dones que s'han unit a la plantilla municipal. 'Benvingudes a l'equip municipal, amb la vostra incorporació potenciem i enriqueixem els serveis públics. Gràcies a iniciatives com el Programa EXPLUS aconseguim que Oropesa del Mar continue creixent'.

Les tres noves treballadores es repartiran entre dues àrees estratègiques per a la localitat: educació i l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local. Dins del departament educatiu s'unirà Mª Rosa com a conserge a l'Escola Per Adults, mentre que Belén i Eva M.ª ho faran com a auxiliars administratives a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local.

Amb aquestes tres noves incorporacions ja són cinc les treballadores que s'han incorporat gràcies a programes subvencionats per Labora (EMPUJU i EXPLUS). Aquest any també s'han sumat a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local es van sumar Alba, com a orientadora laboral, i Claudia com a tècnic administratiu, a través del programa EMPUJU.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana