Orpesa: CEEI Castelló, Fit Planet i Fundació Azul Marino organitzen el seu esdeveniment a Oropesa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/10/214550_135493/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/10/214550_135493/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 03-10-2023
CEEI Castelló, Fit Planet i Fundació Azul Marino organitzen el seu esdeveniment a Oropesa

El Centre Europeu d'Empreses i Innovació de Castelló (CEEI Castelló) juntament amb Fitplanet, startup participant en el Programa Òrbita 2023 d'acceleració d'empreses, i la Fundació Blau Marí, una de les més rellevants en el cuidat de l'ecosistema marí, han organitzat de manera conjunta una expedició per a la recollida de residus i neteja de la platja de la Renegà d'Orpesa del Mar.

La jornada, que se celebrarà el pròxim dijous 5 d'octubre entre les 16 hores i les 18 hores en El Bosc de les platges d'Orpesa del Mar, s'emmarca en l'àmbit de la sostenibilitat i va dirigida a emprenedors i startups de la província amb l'objectiu de propiciar el networking.

La missió de la jornada residu zero és fomentar els paratges i riqueses mediambientals castellonenques com atractius per a l'emprenedoria. En aquest sentit, l'objectiu de l'expedició és preservar el cuidat del medi ambient perquè aquests residus no arriben al mar i els oceans i protegir així la biodiversitat marina. L'activitat culminarà amb una activitat sorpresa preparada per la Fundació Blau Marí.

Tot això es desenvoluparà dins d'un ambient emprenedor que fomente i facilite el networking en el qual estaran presents les 10 startups que enguany participen en el Programa Òrbita juntament amb altres professionals del sector. A més, està oberta a altres emprenedors i persones conscienciades amb el respecte al medi ambient.

Amb la organització d'aquest tipus d'activitats, el CEEI Castelló a més de fomentar l'esperit emprenedor i dinamitzar els recursos locals per a crear riquesa i ocupació a la província de Castelló també avança en el seu compromís social i mediambiental amb l'entorn. I aquesta vegada ho fa alineat amb els valors del moviment Fitplanet, empresa que forma part de l'ecosistema castellonenc, i el seu projecte 'Clean Ocean' que organitza la recollida de residus a platges per protegir la biodiversitat marina i fomentar l'economia circular, la transparència i l'educació ambiental com a base de la sostenibilitat.

Els interessats a participar poden inscriure's en el següent enllaç: https://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=14&n=22257


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana