Orpesa: L'Ajuntament d'Oropesa del Mar imparteix un curs d'educació emocional per a les famílies amb adolescents en situacions desafiantes


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/1/220977_139612/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2024/1/220977_139612/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 16-01-2024
L'Ajuntament d'Oropesa del Mar imparteix un curs d'educació emocional per a les famílies amb adolescents en situacions desafiantes

L'Ajuntament d'Oropesa del Mar, a través de la regidoria d'Educació, ha preparat el curs 'Recursos per a l'educació emocional' dissenyat per a les famílies amb adolescents en situacions desafiantes que començarà el proper dimecres 17 de gener i finalitzarà el proper 20 de març de 2024, amb una sessió cada dimecres des de les 18:00h fins a les 20:00 hores.

Aquest programa educatiu comptarà amb deu sessions diferents, en les quals s'abordaran qüestions clau per a la resolució de conflictes amb adolescents. La primera trobada que tindrà lloc aquesta setmana posarà el focus en les famílies i en la identificació de rols i patrons de comunicació amb els adolescents. L'alcalde del municipi, Araceli De Moya, ha posat en valor l'organització d'aquest tipus d'iniciatives.

D'altra banda, la regidora d'Educació, Andrea Iliescu, ha declarat: 'He volgut portar a Oropesa del Mar a un especialista en educació emocional i Héctor Jorge Aymerich és l'indicat per ajudar a les famílies a resoldre els conflictes i nodrir les connexions afectives amb els seus fills. Considere que la família ha de ser un equip on les necessitats i desitjos de tots són igualment importants'.

Algunes de les qüestions que es posaran damunt de la taula seran aspectes clau com les addiccions o la desmotivació. Totes les sessions previstes seran impartides per Héctor Jorge Aymerich, terapeuta i formador en cursos de creixement personal. Aymerich posseeix una llarga trajectòria professional en la realització de cursos i tallers i consultes privades per ajudar a proporcionar les eines necessàries per a la gestió emocional.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana