Orpesa: Oropesa del Mar se suma al Pla Provincial 'Diputació impulsa'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/222525_140649/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 08-02-2024
Oropesa del Mar se suma al Pla Provincial 'Diputació impulsa'

L'Ajuntament decidirà durant els pròxims dies els projectes que posarà en marxa gràcies als 312.700 euros que li proporciona el programa.

La localitat d'Oropesa del Mar es sumarà al projecte 'Diputació Impulsa' de la Diputació de Castelló. Es tracta d'una iniciativa provincial que busca impulsar recursos econòmics perquè els municipis puguin dur a terme projectes amb major llibertat i menor burocràcia.

Així, l'Ajuntament pot destinar la subvenció de forma íntegra a finançar despeses d'inversió o bé a finançar despeses d'inversió i/o despeses corrents, amb la condició que la despesa corrent en cada una de les anualitats siga com a màxim del 40%.

L'alcaldessa de la localitat, Araceli De Moya, va estar present en la reunió informativa celebrada aquest dimarts a la Vall d'Alba, on es va traslladar tota la informació necessària perquè aquells municipis interessats s'adscrivisquen al projecte. De Moya ha explicat que durant els pròxims dies seleccionaran les iniciatives que desenvoluparan amb aquesta injecció econòmica de la Diputació. 'Aquest pla és una gran notícia per a la ciutadania d'Oropesa del mar. Durant els pròxims dies decidirem les obres de millora d'infraestructures municipals i prepararem tota la documentació per a posar en marxa el procés', ha explicat l'edil.

La Diputació de Castelló ja ha publicat l'ordenança reguladora d'obres i serveis 'Diputació Impulsa', on s'estableix que la localitat oropesina rebrà una quantitat de 312.700 euros a repartir en dues anualitats.

La següent cita amb Diputació serà els dies 28 i 29 de febrer, en els quals s'impartiran cursos formatius per als tècnics municipals responsables de la seua tramitació.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana