Orpesa: Oropesa del Mar comptarà amb una Escola de Pasqua com a mesura de conciliació durant les vacances escolars


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/3/223975_141669/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 04-03-2024
Oropesa del Mar comptarà amb una Escola de Pasqua com a mesura de conciliació durant les vacances escolars

Oropesa del Mar oferirà de nou la seva habitual Escola de Pasqua en el CEIP Dean Martí. L'Ajuntament de la localitat, a través de la regidoria d'Educació, ha impulsat aquesta iniciativa amb l'objectiu de afavorir la conciliació laboral i familiar durant les vacances escolars de Pasqua els dies 28 de març, 2, 3, 4 i 5 d'abril de 8:00 a 15:00 hores.

Aquesta proposta municipal comptarà amb tallers de manualitats, jocs lliures i dirigits, activitats grupals i sortides pel municipi. L'alcaldessa de la localitat, Araceli De Moya, ha explicat la importància d'ofereixr aquesta alternativa a les famílies.

'L'Escola de Pasqua és una iniciativa que ajuda a les famílies per aconseguir una conciliació laboral i familiar real i efectiva, i, permet oferir un espai lúdic als més menuts i menudes durant les vacances', ha afirmat l'edil.

Per la seua part, la regidora d'Educació ha declarat: 'Té com a objectiu la conciliació familiar i alhora ajuda als xiquets a mantindre les seues rutines fins i tot durant les seues vacances, sempre en un ambient pedagògic i lúdic.'

Les persones interessades han de presentar la seua sol·licitud des d'avui dilluns 4 de març fins al pròxim divendres 15 de març, tots dos inclosos. Les sol·licituds es podran presentar mitjançant certificat digital a través de la seu electrònica o de forma presencial en el Servei d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament d'Oropesa del Mar (SAC) de 9:00 a 14:00 hores, mitjançant cita prèvia.

Les places són limitades, tenint preferència les persones empadronades en el municipi. Una vegada finalitzat el termini de sol·licituds, el Departament d'Educació publicarà la llista de l'alumnat admés en el seu taulé d'anuncis. Per a qualsevol consulta sobre el servei municipal, la ciutadania pot trucar al 619 643 800 /o al 647972419.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana