Orpesa: Oropesa del Mar organitza una taula debat durant la I Fira d'Emprenedoria Art Woman


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/6/229109_145356/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Orpesa | General | 11-06-2024
Oropesa del Mar organitza una taula debat durant la I Fira d'Emprenedoria Art Woman

El pròxim divendres 14 i dissabte 15 de juny el municipi orpí celebra la seua I Fira d'Emprenedoria Art Woman en la Plaça d'Espanya. Es tracta d'un esdeveniment organitzat per l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament local juntament amb Art Woman que aposta per fomentar l'empoderament econòmic de qui emprenen, servint com a punt de trobada on puguen presentar els seus productes, serveis i hobbis.

Durant les jornades es donaran a conèixer exemples d'emprenedoria i es podrà gaudir de la gastronomia, la presència d'associacions amb trajectòria emprenedora, exhibicions i una zona infantil amb tallers per als més menuts. L'alcaldessa, Araceli De Moya, ha destacat la importància d'impulsar aquest tipus d'esdeveniments. 'Des de l'Ajuntament volem acompanyar a la societat orpesina a impulsar els seus projectes en la nostra localitat per potenciar el nostre teixit emprenedor. Entenem que és la fórmula perquè es regenere l'ocupació i recursos econòmics al municipi', ha assegurat l'edil.

Entre les activitats més destacades està la taula debat 'Emprenedoria sense fronteres, les claus de l'èxit' del 15 de juny a les 12:00 hores en una de les carpes de l'esdeveniment, una iniciativa que busca connectar a dones emprenedores de diferents sectors per impulsar els seus projectes. Aquesta activitat és gratuïta, igual que moltes altres preparades per a les jornades, però requereix d'una inscripció prèvia en el formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeztkK6W7VGasPwZd8G11tM81Ovf4SLpFtMpAvdYKnRfw5T7A/viewform


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana