Plana Alta: Les polítiques del PP afavoreixen que les famílies i empreses de la Plana Alta estalvien 50,5 milions d?euros en impostos


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2017/8/161527_92654/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 01-08-2017
Les polítiques del PP afavoreixen que les famílies i empreses de la Plana Alta estalvien 50,5 milions d?euros en impostos

En l'actual legislatura, el govern del Partit Popular ha aprovat una rebaixa de l'IRPF i de l'impost de societats que permet que les famílies i empreses de la Plana Baixa estalvien 50,5 milions d'euros anuals en impostos.
La coordinadora comarcal del PPCS, María Tormo, ha assegurat que ?les noves ocupacions que s'estan creant en la província de Castelló eleven el consum i permeten la baixada d'impostos?. En aquest sentit, en la comarca de la Plana Alta l'atur ha descendit en un 29,4%.
Així, María Tormo ha valorat de forma molt positiva les polítiques del govern del Partit Popular que ?permeten amb la reducció d'impostos que els diners estiga en la butxaca de les persones, perquè només així s'afavorirà el creixement i l'augment de les oportunitats per als municipis de la nostra província?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana