Plana Alta: PP: L?atur en la comarca de la Plana Alta es reducir en un 32% en els ltima cinc anys


 
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 24-01-2018
 

La coordinadora comarcal en la zona centre pel Partit Popular de la provncia de Castell, Mara Tormo, ha assegurat que les reformes impulsades pel Govern d'Espanya han afavorit la creaci d'ocupaci en la comarca de la Plana Alta, on l'atur s'ha redut en un 32% en els ltims cinc anys. Aix, segons les dades del Servef, al desembre de 2012 hi havia 28.714 persones aturades i al desembre de l'any passat aquesta xifra se situa en els 19.494 aturats.
Tormo ha assegurat que ?l?atur segueix sent el principal problema de les persones, per amb les reformes que ha dut a terme el Govern del Partit Popular, la xifra d'aturats s'ha redut de forma considerable?. Per a, ?sabem quin s el cam i per a anem a continuar apostant per les poltiques que creen ocupaci i que afavoreixen el desenvolupament dels territoris?.

Per a la coordinadora del PPCS, ?la posada en marxa de l'AVE beneficiar a la provncia de Castell i al costat de l'aeroport, que va construir el Partit Popular, anem a ser ja una destinaci turstica amb les millors infraestructures, la qual cosa sens dubte afavorir no solament l'arribada de turistes, sin que les relacions comercials siguen encara millors. Tot a ser positiu perqu se seguisquen creant llocs de treball en la provncia de Castell?.

La baixada d'impostos, a famlies i autnoms, aix com la reforma fiscal i laboral han afavorit la reducci de l'atur en la comarca de la Plana Alta, tamb en homes i dones, i en el collectiu jove que ha vist reduir l'atur en els ltims cinc anys, segons el Servef, en un 31,6% en passar dels 2.490 aturats al desembre de 2012 als 1.702 actuals.

Per a Mara Tormo, ?la nova llei d'autnoms que ha entrat en vigor aquest mateix any afavorir encara ms la creaci de llocs de treball, sobretot en el sector ms jove de la poblaci que s el garant de la continutat dels nostres municipis?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana