Plana Alta: Queralt: ?La inoperncia del PSOE els ha portat a deixar per fer el necessari camp de futbol de Benlloc?


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185026_112285/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 10-05-2019
Queralt: ?La inoperncia del PSOE els ha portat a deixar per fer el necessari camp de futbol de Benlloc?

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Benlloc, Asun Queralt, ha denunciat com ?la nul?la previsi realitzada per l'Ajuntament, en un exemple ms de la seua incapacitat a l'hora de gestionar els recursos, ha fet que les obres porten paralitzades ms d'un mes sense previsi de reprendre's?

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Benlloc, Asun Queralt, ha criticat como ?la inoperncia i manifesta incapacitat del PSOE va a deixar a Benlloc amb una gran esplanada de terra inservible all on hauria d'estar el nou camp de futbol de la localitat?.

L'alcaldable popular ha realitzat aquesta afirmaci desprs que les obres de construcci d'aquesta instal?laci esportiva porten ms d'un mes parades i, ?el ms preocupant, sense que puguen reprendre's, per culpa nica i exclusivament de la falta de planificaci de l'actual Ajuntament benlloqu?.

?Per desgrcia el camp de futbol s una mostra ms de la gesti del PSOE al capdavant de l'Ajuntament. Una gesti sense planificaci ni rigor que, com s'ha demostrat, va en perjudici de les necessitats dels vens al no respondre a les seues demandes o deixar a mig fer obres com la del camp de futbol simplement perqu no han sabut gestionar els recursos municipals?, ha lamentat Queralt.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana