Plana Alta: Tot preparat per al Feslloc 2023


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/7/209553_132448/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 05-07-2023
Tot preparat per al Feslloc 2023

Benlloc ja est a punt perqu el prxim dijous 6 de juliol la msica arribe a la Plana Alta. La nova edici del Feslloc ve carregada d'artistes de gran nivell que se'n pujaran als escenaris dins d'un festival on la cultura prpia, l'antifeixisme i la nova ruralitat s el principal fill conductor.

Com s de costum l'inici del festival el marca la xaranga del Feslloc. A les 18.45 h del dijous un correbars passejar per tot el poble de Benlloc amb tots i totes les assistents d'aquesta jornada de benvinguda. Desprs, els concerts comenaran aquest primer dia a les 20.00 h de la m de Niuss a l'escenari Ovidi pel que tamb passaran artistes com Esther o Jazzwoman, entre altres.

El divendres al mat comenaran les activitats culturals. A les 11.00 no podeu perdre-vos el taller d'estampaci de samarretes. Tant les samarretes com la pintura s'oferir de manera gratuta a tots els feslloquers. La primera taula redona del festival, que porta el nom d''Antifeixisme al Pas Valenci: 30 anys de la mort de Guillem' tindr lloc a les 12.00 h. A les 13.00 h es far el primer dels Pdcasts del Feslloc, per part de Greuges Pendents, un dels projectes guanyadors d'EscolaLab 2022, amb la temtica 'Ruralitat i futur'. Aquest dia tamb se celebrar el Campionat de Bsquet 3x3.

El segon dia, l'espai de concerts es dividir en dos: L'Auditori de Benlloc, on podrem gaudir de la msica a partir de les 16.30 h. L'altre escenari ser l'Ovidi, a la pista poliesportiva, on els concerts comenaran a les 20.00 amb Aina Koda, encara que tamb podrem viure els espectacles de Neus Ferri, The Tyets, Smoking Souls o Roba Estesa fins a les 03.15 h, que ser el grup Malparlat qui tanque la nit.

El dissabte tamb es faran tota classe d'activitats que comenaran amb la Fira Feminista a les 11.30 h a la Pineda del Feslloc. Tamb tindrem la segona taula redona a les 12.00 h, la temtica de la qual girar entorn del consum d'aliments i el seu impacte, amb el nom de 'La revoluci al plat. Sobirania alimentria i territori'. El segon dels Pdcasts del Feslloc vindr presentat per 'El dolcet pal caf', que ser a partir de les 13.00 h i comptar amb una entrevista a l'escriptora Elena Solanas Roig. Pel que fa a les competicions esportives hi haur Campionat del Futbol Sala, que comenar a les 11.00 h. I a la mateixa hora tamb es far el Campionat de Front de M per Parelles.

Aquest ltim dia de festival tamb trobarem dues localitzacions per als concerts. La msica comenar a l'Auditori de Benlloc a les 16.30 h amb Lola Bou i Manel Brancal per a desprs gaudir de Kela i La Maria. Per altra banda, els concerts de la pista poliesportiva arrancaran a les 20.00 h amb la celebraci del 50 aniversari de Carraixet. Ms artistes com Colomet, Zetak, Auxili, La Fmiga i Tito Pontet tamb se'n pujaran a l'escenari. Tot per a tancar amb les xiques de Maluks a partir de les 05.35 h.

Des de l'Associaci Feslloc asseguren que ja queden pocs abonaments disponibles i animen als feslloquers i feslloqueres a no esperar-se a ltima hora i assegurar-se aix l'assistncia a la 17a edici del festival de la msica en valenci. Els diferents tipus d'abonaments i entrades estan disponibles al seu web feslloc.com.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana