Plana Alta: El PP de la Pobla Tornesa proposa millorar accessos a la Pobla Tornesa els 228.700 euros provinents de la Diputació de Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223684_141433/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Alta | General | 28-02-2024
El PP de la Pobla Tornesa proposa millorar accessos a la Pobla Tornesa els 228.700 euros provinents de la Diputació de Castelló

El Partit Popular de la Pobla Tornesa ha proposat injectar els 228.700 euros concedits per la Diputació Provincial de Castelló que presideix Marta Barrachina en la millora dels accessos a la localitat. Es tracta, segons explica el portaveu del PP en el municipi, José Luis Sánchez, d'una demanda 'històrica dels veïns del poble i tenim l'oportunitat ara de actuar amb aquest fons que ens injecta la Diputació i que creix respecte a anys anteriors'.

Es tracta d'una inversió concedida al municipi amb l'objectiu 'de resoldre problemes i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns. I creiem que la necessitat de dotar a la Pobla Tornesa d'uns accessos dignes és una demanda compartida per tota la població'.

Des del PP, Sánchez planteja esta mesura 'aprofitant a més que la inversió que la nova Diputació de Marta Barrachina ens ha concedit s'incrementa respecte al mandat de govern de PSOE i Compromís'. En efecte, els fons creixen més d'un 7,5% amb un increment econòmic de 11.280 euros. 'Una decisió que ens beneficia a tots i que desitgem aprofitar amb projectes útils com el que plantejem. Esperem que l'equip de govern escolte la iniciativa, la valore i la implemente. Millorarem tots, guanyarà la Pobla Tornesa', ha declarat l'edil del PP.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana