Plana Baixa: El PSPV-PSOE d'Ahín planteja recuperar les trinxeres per a visites de turisme ornitològic i crear ocupació per a guanyar població


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185418_112621/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/5/185418_112621/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Baixa | General | 18-05-2019
El PSPV-PSOE d'Ahín planteja recuperar les trinxeres per a visites de turisme ornitològic i crear ocupació per a guanyar població


 El candidat a l'alcaldia dels socialistes, Albert Brandy, explica que ?donaríem un ús civil a les antigues instal?lacions militars allunyant per tant d'aqueixa zona qualsevol indici de confrontació i tancant ferides?


El PSPV-PSOE d'Ahín ha proposat en un acte celebrat hui i en el qual han estat acompanyats per Matías Alonso, responsable de memòria històrica del PSPV, la recuperació de les trinxeres d'Ahín per a la memòria històrica i per a donar-los un ús civil, concretament serà per a turisme ornitològic, convertint els nius de metralladores en observatoris d'ocells. El candidat a l'alcaldia d'Ahín, ha explicat que ?al parc natural de la Serra d?Espadà nien diversos ocells, algunes espècies protegides com l'àguila cuabarrada, i tindre accessos regulats als observatoris per les trinxeres tindrà un mínim impacte en el medi ambient, donant un ús civil i completament pacífic a les antigues instal?lacions militars allunyant per tant d'aqueixa zona qualsevol indici de confrontació i tancant ferides?.

Així, el candidat socialista ha indicat també que ?el nostre govern es basarà, principalment, a donar nova vida al poble, per a evitar que la població vaja desapareixent sense el seu relleu generacional. La gent ha marxat del poble a treballar fora i l'eix del nostre govern serà donar-los oportunitat perquè puguen tornar, dins del ferm compromís del PSPV-PSOE amb la repoblació rural? i afig que ?volem renàixer Ahín, com resa el lema de la nostra campanya. Per a això, serà molt important el transport, l'element primordial per a la cohesió territorial i desenvolupament rural, i estant Ahín dins d'un parc natural, amb gran moviment turístic, es fa necessària una adequació dels mitjans de transport que puguen donar un adequat servei a la població resident i especialment senderistes, ciclistes i altres visitants, per a poder traslladar-se a un municipi on els atractius principals del qual són el castell àrab, les trinxeres de la guerra civil, els seus carrers empedrats i la qualitat del seu aire i de la seua aigua?.

És per això que Brandi ha anunciat que ?tenim el compromís del PSPV-PSOE en la Generalitat que en la pròxima legislatura, es millorarà el vial d'accés al municipi creant unes cunetes de seguretat i prolongant un tram del voral entre el cementeri i el començament de la sendera de la mancomunitat, així com adjudicant a un nou concessionari el projecte de bus? i conclou dient que ?aquestes són algunes de les moltes idees que tenim per a Ahín, per això demanarem el vot de les nostres veïnes i veïns perquè pensem que aportarem molt a la nostra població des del govern municipal?.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana