Plana Baixa: Javier Sorribes demana la intervenci de la Diputaci per sostenir els serveis bsics dels pobles dinterior i inversions per generar riquesa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187482_114346/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Baixa | General | 03-08-2019
Javier Sorribes demana la intervenci de la Diputaci per sostenir els serveis bsics dels pobles dinterior i inversions per generar riquesa

Javier Sorribes, alcalde de Comproms a la poblacio d'Ain, ha dit que la tasca de la Diputaci amb els pobles dinterior ha danar ms enll de les inversions dobres si volem generar riquesa. Ho ha fet durant la visita que han realitzat el president de la corporaci provincial, Josep Mart, i els diputats Ignasi Garcia i Santiago Agust a la Fireta d'Ain.

En eixa lnia, Sorribes ha explicat la necessitat de crear un alberg municipal que permeta als visitants gaudir del patrimoni natural de la Serra d'Espad. Ledil ha reclamat tamb que la Diputaci intervinga i actue junt amb altres institucions com les conselleries per evitar, per exemple, el tancament de la farmcia i de la tenda del poble.

Per la seua banda, Garcia s'ha comproms a emprendre les gestions oportunes amb Conselleria amb lobjectiu de facilitar els permisos per a la realitzaci dun heliport i per a la millora de la carretera que connecta Ain amb Almedijar. Les persones que encara habiten pobles com Ain sn un exemple de resistncia. Ha aplegat lhora de qu, des de Diputaci, facilitem les mesures que ens reclamen perqu ning com elles coneix de primera m les seues necessitats, conclou el diputat provincial de Comproms.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana