Plana Baixa: Blanch lloa el projecte socialista de Fernando Barrachina per a rellanar Torralba del Pinar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187806_114606/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Baixa | General | 14-08-2019
Blanch lloa el projecte socialista de Fernando Barrachina per a rellanar Torralba del Pinar

Aprofitar el potencial turstic, millorar les infraestructures i les connexions de telefonia i internet potenciar les brigades forestals Aquests sn tres dels eixos que guien el projecte socialista per a Torralba liderat pel seu alcalde, Fernando Barrachina, al costat del regidor Felipe Nebot, desprs de recuperar el govern municipal el passat 26 de maig.
El secretari general del PSPV a les comarques de Castell, Ernest Blanch, ha alat el projecte socialista per a impulsar un municipi com Torralba, que t en el seu entorn natural un gran potencial per a dinamitzar la localitat aprofitant el seu emplaament en plena Serra dEspad. Blanch ha visitat hui a l'agrupaci socialista de Torralba juntament amb el president de la Diputaci i sotssecretari del PSPV, Jos Mart; el director general d'Urbanisme, Vicent Garca Nebot; lalcalde de Montanejos, Miguel Sandalinas, i l'histric socialista i ex alcalde d'Onda, Enrique Navarro. Tamb han acudit regidors socialistes de la vena localitat de Pavies.
El president de la Diputaci, Jos Mart, ha reiterat que des de la instituci provincial treballaran per a convertir-se en una aliada dels municipis i acompanyar als ajuntaments en els projectes que servisquen per a promocionar el territori i la seua gent.
L'alcalde de Torralba del Pinar, Fernando Barrachina, ha mostrat la seua voluntat de treballar per a promocionar Torralba, posar en valor el nostre patrimoni natural i oferir oportunitats i motius per a gaudir d'una localitat en la qual es viu molt b. Tant l'alcalde com el regidor socialista Felipe Nebot han subratllat que tenen ganes i idees per a dinamitzar la localitat i s'han mostrat confiats a comptar amb el suport d'institucions com la Diputaci.
En aquest sentit, Ernest Blanch ha agrat l'acolliment rebut en la visita a Torralba, la primera desprs que el 26M el PSPV recuperara l'alcaldia, i ha agrat les idees renovades i les ganes de treballar de l'agrupaci socialista per a rellanar el municipi dEspad.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana