Plana Baixa: Lorena Bonifás del PP és elegida alcaldessa de Chóvar per majoria absoluta al seu germà del PSOE


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/6/208616_131862/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Baixa | General | 15-06-2023
Lorena Bonifás del PP és elegida alcaldessa de Chóvar per majoria absoluta al seu germà del PSOE

Els veïns de Chóvar, una petita localitat de l'Alt Mijares reconeguda per la qualitat de les seues aigües, van decidir el passat 28 de maig que fos Lorena Bonifás, la candidata del Partit Popular, la que ocupara l'alcaldia els pròxims quatre anys.

Bonifás tenia com a rival al seu germà. Cristina Bonifás presentava candidatura també en el municipi, en aquesta ocasió representant al PSOE. "Som germanes per sobre d'ideologies", assenyala l'alcaldable del PP, i "aquesta relació és inquebrantable. Al final, totes dues volem el millor per al nostre poble", considera Lorena.

La futura alcaldessa va rebre el diumenge 28 de maig 126 vots dels seus veïns, 29 més que el seu germà, el que li va atorgar la majoria de vots que es tradueixen en quatre regidors. Majoria absoluta per a governar amb un PSOE que ocuparà l'oposició, amb tres regidors.

"En un poble tan xicotet com el nostre l'important és el dia a dia, arribar a acords que ens sumen a tots, millorar el benestar dels nostres veïns i guanyar en recursos". I tal com relata l'alcaldable del PP, "en això estem tots d'acord i estic decidida a governar des de l'escolta activa, la participació i el consens, perquè el repte és avançar i prosperar perquè Chóvar siga destinació i no un poble de pas".

Lorena Bonifás reconeix que "l'interior mereix molta més atenció". "Tenim moltes limitacions que hem de superar amb polítiques que creen d'una forma eficaç en tot el que mereixem. Perquè viure en l'interior no ha de ser sinònim de limitacions, sinó d'oportunitats".

Des de la sanitat fins a l'educació, des de les comunicacions i carreteres fins a les infraestructures i serveis bàsics. "Chóvar és l'objectiu que tots tenim en comú i pel que desitge treballar dia a dia. És la meua il·lusió". I en aquest repte polític, Lorena Bonifás es trobarà cara a cara amb el seu germà. "Crec que ho farem bé, nosaltres com a govern i ells com a oposició. És el que desitge i el que ens demanen els nostres veïns. I jo aniré a treballar perquè siga una realitat", ha declarat l'alcaldable.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana