Plana Baixa: Comproms denuncia la eliminacin de 8 unidades educativas en la Plana Baixa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227365_144144/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Plana Baixa | General | 10-05-2024
Comproms denuncia la eliminacin de 8 unidades educativas en la Plana Baixa

Comproms ha denunciado la retallada de 8 unitats educatives a la Plana Baixa per al prxim curs en escoles pbliques. Es tracta de l'eliminaci d'aules al CEIP Rosario Prez (Vall d'Uix), Cardenal Tarancn (Borriana), Francisco Mondragn (Eslida), Don Jos Alba (Vilavella), Avell Corma (Moncofa), Vicente Faubell Zapata (Llosa) i Mestre Caballero (Onda).

La coalici valencianista ha obligat el conseller d'Educaci a qu reta comptes a Les Corts davant l'agressi sense precedents sobre l'educaci pblica valenciana. Ha constatat tamb que s'inicia el model educatiu mercantilista imposat pel Govern de Mazn, basat en acomiadar professorat i amuntonar a l'alumnat a les classes.

El portaveu d'Educaci de Comproms a Les Corts, Gerard Fullana, ha destacat que 'estem fent xarxa amb els collectius de Comproms de cada poble per a donar suport a les comunitats educatives de totes les escoles afectades, que no en sn poques'.

'Este s el canvi que prometia Mazn, tornar a les retallades, augment de les rtios i desmantellament de l'educaci de totes i tots, la pblica' afirma el secretari comarcal de Joves PV, Guillem Roig.

'Mazn t un govern fake que est desmantellant l'escola pblica valenciana en noms un any de govern i ha dinamitat el model de dignificaci del sistema educatiu pblic valenci construt per Comproms al capdavant de la Conselleria d'Educaci durant 8 anys. Mazn est copiant el gui del seu mentor, Eduardo Zaplana i estem estudiant convocar concentracions en tots els pobles valencians davant una gesti global vergonyosa del primer any de govern autonmic de PP i Vox.', ha afegit Fullana.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana