Segorbe: El CDFS Segorbe confecciona bates de protecci per a lluitar contra el Coronavirus


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194937_120682/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Segorbe | General | 03-04-2020
El CDFS Segorbe confecciona bates de protecci per a lluitar contra el Coronavirus

Fa uns dies va arribar a sentides dels dirigents del CDFS Segorbe, la necessitat que podien tindre els centres sanitaris o assistencials de Segorbe i de l'Alt Palncia, d'equips de protecci per a lluitar contra el *Covid-19, i des de llavors no van parar a estudiar com i de quina manera podien ajudar en aquests moments de necessitat. Desprs d'analitzar diverses maneres de fer-ho i sempre coordinats per personal sanitari, el CDFS Segorbe es va posar en marxa per a cosir unes bates de protecci per als nostres metges, infermers, auxiliars i assistncies socials.

Desprs de rebre la donaci de la matria primera per part d'una societat de Segorbe, les costureres, Fina, Isabel, Loli, Mara i Micaela, encapalades per la professora de l'Edifici Glorieta, Pili Polo, es van posar a la feina, van prendre fil i agulla, i es van posar a confeccionar les bates, un centenar en els 5 primers dies de faena. Ara, i amb la maquinria en marxa encara perqu continuen fent falta ms, toca repartir-les perqu, en cas de necessitat, puguen enfundar-li-les el nostre personal sanitari.

Des del CDFS Segorbe agraeixen el treball i la predisposici que van mostrar les seues voluntries, i manen un fort aplaudiment d'nim i fora a tots els professionals que lluiten dia a dia per a curar-nos, protegir-nos, atendre'ns i ajudar-nos en aquests durs moments que ens estan tocant viure.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana