Segorbe: Un detingut i un investigat per cultivar ms de 600 plantes de marihuana a Segorbe


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196363_121992/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Segorbe | Sucesos | 05-10-2020
Un detingut i un investigat per cultivar ms de 600 plantes de marihuana a Segorbe

Dos hivernacles de cultiu de marihuana han sigut desmantellats per la Gurdia Civil en la localitat de Segorbe. La Gurdia Civil de Segorbe va iniciar una operaci que va tindre els seus comenaments el mes d'agost, quan els agents van detectar una finca d's agrari de ms de 10.000 m que albergava en
el seu interior dos hivernacles de 500m cadascun provets d'encerclaments per a ocultar la plantaci, per que inevitablement emanaven una forta olor caracterstica a marihuana als voltants.
A l'interior de la parcella, a ms, es van trobar tres depsits de lquid per a reg d'aproximadament 1000 litres de capacitat amb mnegues connectades per a afavorir el reg i diversos gossos de raa potencialment perillosa.

Els gurdies civils van detectar l'existncia de cinc sales de floraci, diferents llocs d'assecat i una zona de processament de les plantes collides, trobant una bscula i una caixa amb cabdells preparats per al seu consum.
La minuciosa investigaci va donar els seus fruits durant el mat del passat dijous 1 d'octubre, quan la Gurdia Civil de Segorbe juntament amb el suport de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandncia de la Gurdia Civil de Castell (*USECIC), van aconseguir desmantellar aquest punt de cultiu de droga.

En total s'han confiscat 636 plantes de cnnabis, 3 kg de cabdells disposats per al seu consum i dues armes d'aire comprimit, una d'elles modificada en les seues caracterstiques, donant l'aparena de ser d'un calibre superior, aix com divers material *empelado en el cultiu, i s'ha detingut a un home i investigat a un altre com a suposats autors d'un delicte contra la salut pblica per la suposada participaci en les labors de cura i manteniment.

Una vegada ms, la Gurdia Civil continua treballant en la lluita per a combatre el trfic de substncies estupefaents a la provncia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana