Segorbe: Araceli De Moya destaca la importància del Pacte Territorial per a impulsar el teixit empresarial de la comarca


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/11/218385_137967/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/11/218385_137967/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/11/218385_137967/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Segorbe | General | 29-11-2023
Araceli De Moya destaca la importància del Pacte Territorial per a impulsar el teixit empresarial de la comarca

La alcaldessa d'Oropesa del Mar va presidir este passat dilluns el Consell Rector del Pacte Territorial de la Plana Alta Nord per a l'Ocupació en Oropesa del Mar.

El passat dilluns 27 de novembre, en les instal·lacions de l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local d'Oropesa del Mar, va tindre lloc la reunió del Consell Rector del Pacte Territorial per a l'Ocupació i el Desenvolupament Local. En ella, van participar alguns dels alcaldes i alcaldesses dels municipis que integren el pacte com Benlloch, Cabanes, les Coves de Vinromà, Oropesa del Mar, la Serra d'en Galceran, Torreblanca, la Vall d'Alba i Vilanova d'Alcolea, així com representants de sindicats (UGT i CCOO) i de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV Castelló).

En la reunió es van tractar alguns assumptes d'interés dins del pacte territorial com la decisió de celebrar el pròxim Fòrum d'Ocupació 2024 en la Vall d'Alba en el primer semestre de l'any que va ser aprovada per unanimitat. Oropesa va aprofitar per a convidar la resta de municipis a participar este pròxim 13 de desembre en les Jornades d'Aconsellament per a municipis i empresaris sobre la constitució d'Entitats de Gestió i Modernització de parcs empresarials i polígons industrials que es celebrarà a l'AEDL del municipi. Cal recordar que la presidència del Pacte Territorial recau en Oropesa del Mar, així com l'oficina tècnica del mateix.

L'alcaldessa Araceli De Moya ha destacat 'la importància d'estes jornades per a alimentar d'interés empresarial al municipi', subratllant que són 'una oportunitat per a enfortir el teixit empresarial en col·laboració amb l'administració local. La participació activa de tots els sectors del municipi afiançarà el compromís de les empreses en construir un futur econòmic sostenible a Oropesa, ja que servirà per a conèixer els requisits que han de reunir els municipis per a consolidar sòl industrial, parcs empresarials i polígons industrials i d'esta forma poder atreure empreses a la localitat, així com accedir a línies de subvencions i ajudes públiques', afirma De Moya.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana