Segorbe: Nueva edición del concurso de retos motrices de Segorbe


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2024/2/223344_141201/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Segorbe | General | 21-02-2024
Nueva edición del concurso de retos motrices de Segorbe

L'Ajuntament de Segorbe ha convocat el IV Concurs de Reptes Motrius per al foment de la salut i la pràctica de l'esport.

El concurs premiarà la realització de vídeos en els quals es puga visualitzar un repte motor relacionat amb la pràctica esportiva. Podran optar totes les persones interessades, a partir de 6 anys. Els menors d'edat hauran de presentar l'autorització paterna/materna que s'adjunta en les bases (anex II). Els participants realitzaran el seu repte, inèdit, amb plena llibertat, hauran de subjectar-se al tema esportiu.

Les gravacions seran de 1 minut màxim de duració, on es mostrarà l'execució d'un repte motriu. Prèviament, es haurà de realitzar una explicació verbal o gràfica sobre l'actuació a exhibir. S'establixen tres categories de dos premis cadascun: la A correspon a participants que estiguen cursant l'etapa de primària; la B a secundària i batxillerat; i la C a persones majors d'edat.

Entre tots els vídeos participants, per categories, es realitzarà un sorteig de sis xecs de 50 EUR cadascun, per a compres en els comerços esportius del municipi. El sorteig es realitzarà el dimarts, 23 d'abril a les 13 h, i l'entrega dels vals serà el dilluns, 29 d'abril, a les 18:30 h, en el Saló dels Alcaldes de l'Ajuntament.

El termini de recepció de les obres finalitza el divendres 19 d'abril, a les 14:00 h i es deuran enviar al correu electrònic esports2@segorbe.es. Les bases de la convocatòria es poden consultar en aquest enllaç.

La Regidora d'Esports, Estefanía Sales, anima a la participació en aquest repte, 'per a incentivar la pràctica de l'activitat física i els valors de superació, al mateix temps que contribuïm amb la promoció dels comerços esportius locals'.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana