Torreblanca: El Mercat de Proximitat de Torreblanca es trasllada al nucli martim a l'estiu


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/6/174149_103014/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 27-06-2018
El Mercat de Proximitat de Torreblanca es trasllada al nucli martim a l'estiu

Torreblanca ha traslladat el Mercat de Proximitat al nucli martim amb la finalitat de proveir i donar a conixer el producte local tant als vens com als turistes que durant els mesos d'estiu freqenten les platges.
Aquest mercat, en el qual els agricultors locals ofereixen fruites i verdures de temporada conreades en la localitat, t lloc a la zona de Les Moreres els divendres a partir de les 18 hores i donar servei fins a principis de setembre, mentre que en la poblaci continua celebrant-se els dimarts.
Al voltant de 6 llocs conformen el mercat de proximitat a la platja, espai en el qual el pblic pot trobar productes Km 0 sota la marca Prat. A ms, tamb s'han programat diferents esdeveniments com showcookings per a la seva dinamitzaci.
El regidor d'Agricultura, Carlos Garcia, ha explicat que 'cada any sn ms els turistes que s'acosten al mercat de proximitat de la platja a la recerca de productes frescos i de qualitat, per la qual cosa aquest s un clar indicador que estem aconseguint posar en valor les bondats del producte local'.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana