Torreblanca: Ferrando: Amb el PP els vens seran de nou els vertaders protagonistes del desenvolupament de Torreblanca


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/3/182887_110468/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 07-03-2019
Ferrando: Amb el PP els vens seran de nou els vertaders protagonistes del desenvolupament de Torreblanca

?La campanya ?La Torreblanca que volem? est demostrant que els torreblanquinos tenen ganes d'aportar al seu poble i sumar propostes perqu entre tots construm un millor futur per a un poble que porta quatre anys sumit en la parlisi per culpa d'un Ajuntament que ha estat ms preocupat pels seus interessos que per donar soluci a les necessitats dels seus vens?.

Amb aquestes paraules, la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torreblanca, Mara Ferrando, ha volgut posar en valor l'acolliment inicial de la iniciativa de recollida de propostes venals, ?La Torreblanca que volem?, impulsada per la formaci local perqu ?ELS torreblanquins siguen, desprs d'una legislatura perduda, els vertaders protagonistes del creixement i el desenvolupament de Torreblanca?.

I s que tal com est posant de manifest la campanya, ?els vens s'han cansat d'un Ajuntament d'esquerres que a la seua incapacitat en la gesti ha sumat una inoperncia supina a l'hora de conjuminar esforos per a treballar d'una forma responsable pels torreblanquins i no solament per resoldre els seus cuitas internes?.

Aix, entre les idees venals rebudes a travs de ?la Torreblanca que volem?, destaquen la necessitat d'una major neteja viria o, ms en concret, la installaci d'un gimns a l'aire lliure, o ?street workout?, amb la finalitat de promoure la prctica esportiva mitjanant un espai saludable accessible per a tots els vens. ?A diferncia que l'actual Ajuntament, totes les propostes que estem rebent, les recopilarem, analitzarem i, si s possible, les materialitzarem a partir del 26 de maig si comptem amb el suport majoritari del poble?, ha ressenyat Ferrando.

?Els nostres vens mereixen un Ajuntament que els atenga, que els escolte i que, sobretot, treballe amb rigor i de forma responsable per a millorar els serveis que els ofereix i ser l'aliat que Torreblanca i els torreblanquins mereixen?, ha incidit l'alcaldable popular.

Dues vies de comunicaci
cal recordar que per a recopilar totes aquestes propostes el PP ha habilitat dues vies de comunicaci venal; una d'elles a travs de whatsapp en el telfon 679677760 i, l'altra, via telemtica, en el correu electrnic popularestorreblanca@gmail.com.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana