Torreblanca: La Justcia frena l's electoralista de l'Ajuntament que fan PSOE, Comproms i els ex edils de Ciutadans


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183462_110946/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 23-03-2019
La Justcia frena l's electoralista de l'Ajuntament que fan PSOE, Comproms i els ex edils de Ciutadans

La Junta Electoral de Zona de Castell prohibeix a l'Equip de Govern de Torreblanca continuar utilitzant de forma partidista els recursos de tots els torreblanquins i li requereix que s'abstinguen de seguir emetent publicacions que continguen al?lusions a realitzacions o assoliments de la corporaci municipal

La Justcia ha prohibit que el PSOE de Torreblanca, de la m de Comproms i els dos exregidors de Ciutadans, seguisca fent paranys i campanya poltica amb els recursos pblics de tots els torreblanquins.

Aix ho ha dictaminat en una resoluci la Junta Electoral de Zona de Castell desprs que l'actual Equip de Govern haja realitzat un s oportunista i fraudulent del consistori per a donar difusi a les seues consecucions o assoliments contravenint d'una forma clara les regles de joc marcades per la llei en perode electoral.

Referent a a, la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torreblanca, Mara Ferrando, ha desitjat que l'esquerra torreblanquina (PSOE i Comproms), i els dos edils ex de Ciutadans ?deixen d'utilitzar els seus despatxos i aprofitar-se dels diners de tots per a fer la seua campanya electoral des de l'Ajuntament?.

s per a que l'alcaldable popular ?nicament? els ha demanat una cosa: ?que juguen net i que acaten les normes. Els torreblanquins no mereixen un Ajuntament que fins a l'ltim segon estiga pensant a gestionar nica i exclusivament en el seu benefici i no en el de tots els vens?.

Cal assenyalar que aquesta prohibici arriba desprs que l'Ajuntament realitzara anuncis de futures infraestructures, en concret asfaltat de la segona fase del Cam la Pirueta, renovaci d'enllumenat pblic i el primer pipican de Torrreblanca. Davant a, la junta Electoral li exigeix al consistori que s'abstinguen d'emetre publicacions que continguen al?lusions a realitzacions o assoliments de la corporaci, prohibint tals actes fins a la finalitzaci del perode electoral.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana