Torreblanca: Ferrando: Desprs d'una legislatura perduda volem que els torreblanquins siguen els protagonistes de Torreblanca


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/4/183986_111405/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 09-04-2019
Ferrando: Desprs d'una legislatura perduda volem que els torreblanquins siguen els protagonistes de Torreblanca

?Desprs de quatre anys en els quals els torreblanquins han patit la desdia d'un Ajuntament ms preocupat pels seus cuitas internes i per tancar-se en els seus despatxos, ha arribat el moment que Torreblanca tinga un Ajuntament que des de la responsabilitat i el rigor treballe de forma incansable per tots els seus vens?. Amb aquestes paraules l'alcaldable popular, Mara Ferrando, ha avanat que dissabte que ve tindr lloc la presentaci de la candidatura del PP de cara als comicis programats per al 26 de maig.

Ser a partir de les 11:00 hores i en la Biblioteca Nova de la localitat quan el Partit Popular local desvetlar una candidatura encapalada per Ferrando i que tindr ?en la passi per Torreblanca i el comproms clar amb els torreblanquins la ra de ser de tots els seus integrants?.

I s que tal com ha ressenyat la candidata del Partit Popular a l'alcaldia, ?l'equip que veur la llum aquest dissabte naix de la illusi de treballar per i per a Torreblanca de la m de tots els seus vens. nicament si sumem el talent i sacrifici de tots els torreblanquins podrem recuperar la senda del creixement i el desenvolupament abandonada durant aquesta infausta legislatura. Una legislatura en la qual PSOE, Comproms i els dos ex de Ciutadans s'han preocupat ms pels seus problemes partidistes que per donar respondre a les demandes dels vens?.
Cal destacar que l'acte de presentaci comptar amb la presncia del president provincial del Partit Popular i nmero 1 als Corts per Castell, Miguel Barrachina, ?en un exemple clar de la importncia que t Torreblanca per al Partit Popular. Enfront d'una esquerra que a nivell nacional s'ha abraat a hereus d'ETA i secessionistes, el PP s l'nic valor segur tant a Torreblanca com a Espanya i la Comunitat Valenciana?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana