Torreblanca: El PP presenta una candidatura marcada per la il?lusi i la responsabilitat per a ?retornar l'Ajuntament als seus vens?


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184179_111566/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 13-04-2019
El PP presenta una candidatura marcada per la il?lusi i la responsabilitat per a ?retornar l'Ajuntament als seus vens?

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia el 26 de maig, Mara Ferrando, ha presentat aquest mat davant ms d?un centenar d'assistents una llista municipal composta per ?torreblanquins que ambicionen aportar el seu talent, treball i sacrifici en benefici del que ms volen: Torreblanca?

?Ac us presente una candidatura feta per i per a Torreblanca. Marcada per la il?lusi i la passi pel nostre municipi; pel comproms i la responsabilitat que mereixen els torreblanquinos i, sobretot, composta per vens que volen aportar el seu talent, treball i sacrifici en benefici del que ms volen: Torreblanca?. Amb aquestes paraules la candidata del Partit Popular a l'alcaldia, Mara Ferrando ha presentat la candidatura local mitjanant la qual ambiciona ?continuar sent l'opci majoritria dels vens i, a ms, recuperar l'Ajuntament per a ells?.

Davant ms d'un centenar d'assistents que han volgut omplir la Biblioteca Nova en un acte de presentaci de candidatura que ha comptat amb el president del PPCS i nmero 1 als Corts per Castell, Miguel Barrachina, Ferrando ha desgranat un projecte ?ambicis i integrador en el qual van a tenir cabuda totes les demandes i reivindicacions de tots els nostres vens i que conjuga a la perfecci la renovaci de la joventut i l'experincia?.

?Volem que Torreblanca siga el que vulguen els seus vens. Aix ha sigut sempre amb governs del PP i ara, desprs de quatre anys de PSOE, Comproms i ExCiutadans en els quals han estat ms preocupats d'interessos partidistes que de treballar pels torreblanquinos, ha arribat el moment en el qual l'Ajuntament de Torreblanca torne a anar de la m dels seus vens?, ha incidit l'alcaldable popular.

I s que, tal com ha remarcat Ferrando, ?tan sols tots junts podrem dissenyar les millors solucions per al nostre poble. Apostant pel teixit econmic i associatiu local, pels nostres recursos naturals i per potenciar el nostre litoral; en el Partit Popular ens creiem Torreblanca i treballarem de forma incansable per ella?.


Lista candidatura:

1.- Mara Ferrando
2.- Tania Agut
3.- Antonio Martnez
4.- Juana Mansilla
5.- Pablo Mndez.
6.- Marta Llopis
7.- Juan Jos Montas
8.- Juan Diego Sanz
9.- Saray Domingo
10.- Cristian Garcs
11.- Claudia Calin
12.- Sara Belles
13.- Jose Luis Calleja

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana