Torreblanca: Comproms insta el PSOE a recapacitar davant lestafa democrtica d'aliar-se amb dos trnsfugues del PP a l'Ajuntament de Torreblanca


 
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 27-02-2020
 

Ignasi Garcia lamenta que el PSOE opte per sustentar-se en el transfuguisme front a les poltiques progressistes.
Miriam Paella afirma que Comproms no estar al costat de trnsfugues i pelotazos i noms ens trobaran en poltiques de progrs que milloren la vida de les persones.
El diputat autonmic de Comproms Silverio Tena, el portaveu de Comproms en la Diputaci de Castell i a l'Ajuntament de la capital de la Plana, Ignasi Garcia, l'ex diputada en el Congrs Marta Sorl, el secretari d'Organitzaci de Comproms a la Plana Alta-Alcalaten, Juanma Segarra, i altres crrecs orgnics de la coalici han assistit hui al ple de Torreblanca per donar el nostre suport tant al collectiu de Comproms per Torreblanca com a la ciutadania davant l'atropellament democrtic que suposa la decisi del PSOE de Torreblanca d'incorporar a dos trnsfugues del PP a l'equip de govern local, segons ha manifestat Ignasi Garcia.
El portaveu de Comproms en la Diputaci, Ignasi Garcia, ha qualificat de poc tic i polticament injustificable l'aliana del PSOE amb persones que es van presentar a les eleccions sota les sigles del PP, que suposa a ms un emblanquiment del transfuguisme que els partits poltics democrtics no hem d'acceptar. Per aquest motiu, ha afegit, el PSOE valenci i el castellonenc en general hauria de reflexionar i posar cartes en l'assumpte per a evitar donar pbul a aquesta mena de comportaments poltics inacceptables, perqu en poltica no hauria de valdre tot.
En aquest sentit s'ha manifestat tamb el diputat autonmic de Comproms Silverio Tena, qui ha recordat al Consistori de Torreblanca que Comproms estar vigilant perqu no es vulnere la normativa existent. Per aix, ha advertit qu tant les lleis estatals de Rgim Local i de Modernitzaci del Govern Local, en els seus articles 73.3, com la Llei de Rgim Local de la Comunitat Valenciana, en el seu article 134, estableixen que els drets econmics i poltics dels regidors no adscrits no poden ser superiors dels quals els hagueren correspost de romandre en el grup de procedncia. Encara que finalment el ple convocat per a dimecres passat en el qual s'anava a assignar sou als trnsfugues es va anullar a ltima hora, estarem vigilants per si tornen a intentar pujar-se el sou.
Per part seua, la portaveu de Comproms a Torreblanca, Miriam Paella, a ms d'agrair el suport i suport de Comproms, ha lamentat que el PSOE atorgue responsabilitats als trnsfugues: Hui el ple ha donat compte del decret en el qual se'ls dna delegacions als ex edils del PP, per amb aquesta decisi, Torreblanca no guanya ni en estabilitat ni en governabilitat, ja que s poc fiable fer dependre la governabilitat i les decisions de govern d'unes persones que no compleixen ni les decisions del seu partit. Ser un govern inestable perqu est format per gent amb interessos molt diferents que poc tenen a vore amb el benestar de la gent de Torreblanca .
Paella ha afegit que s fals que el PSOE s'haja garantit la governabilitat, perqu s una majoria amb peus de fang recolzada sobre uns sous que no han pogut aprovar. Per aix, el PSOE es passar tota la legislatura havent de decidir entre recolzar-se en la dreta i en els trnsfugues o, per contra, iniciar un cam de progrs i de llibertats. Comproms, com ha fet sempre, donar suport a les decisions de progrs en el municipi. Amb trnsfugues i pelotazos no ens trobaran.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana