Torreblanca: El PP lamenta que l'alcaldessa de Torreblanca convoque una comissi per a cobrar en plena crisi del Covid-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194587_120413/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 20-03-2020
El PP lamenta que l'alcaldessa de Torreblanca convoque una comissi per a cobrar en plena crisi del Covid-19

El Partit Popular de Torreblanca ha lamentat hui que l'alcaldessa haja decidit convocar una comissi de Foment amb l'nic de fi de cobrar per assistncies. Una comissi que el PP ha demanat formalment que s'anulle i a la qual la portaveu del Partit Popular, Tania Agut, ha anunciat que no assistir.

Agut ha denunciat que "aquesta comissi tinga com a nica fi cobrar per assistncia per a l'alcaldessa i els seus regidors" i ha lamentat que "no obstant aix, encara no ha convocat una junta de portaveus per a abordar la situaci de crisi del Coronavirus".

El PP va sollicitar el dijous passat 12 de mar una junta de portaveus per a conixer de primera m les mesures que l'equip de govern anava a prendre per a atendre els vens davant aquesta situaci de crisi. Per ms d'una setmana desprs, l'alcaldessa socialista no ha contestat ni convocat.

Per "el ms preocupant s que a penes han pres mesures per a afrontar la crisi del Coronavirus a Torreblanca". Agut ha instat a l'alcaldessa "a mirar-se en l'espill dels alcaldes de la provncia que estan treballant a favor dels seus vens i no pensant a cobrar per anar a les comissions".

Agut ha lamentat "l'actitud irresponsable de l'alcaldessa" i ha advertit que "per solidaritat amb els quals han hagut de baixar les seues persianes i per assegurana amb les recomanacions del Ministeri de Sanitat, no assistirem".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana