Torreblanca: El PP de Torreblanca denuncia que l'alcaldessa porta 50 dies sense informar de res a l'oposició


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195373_121120/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 08-05-2020
El PP de Torreblanca denuncia que l'alcaldessa porta 50 dies sense informar de res a l'oposició

Torreblanca compleix 50 dies sense escoltar a l'oposició
L'Ajuntament de Torreblanca acumula un trist rècord: 50 dies de silenci sense fer cas als grups de l'oposició. El municipi és dels pocs d'Espanya que ha decidit aprofitar l'estat d'alarma per a no celebrar plens o comissions, en lloc d'adaptar-los al format telemàtic.

Una situació que la portaveu del PP, Tania Agut, ha denunciat hui ja que "la democràcia no està en quarantena" i ha denunciat que "no es pot entendre aquesta actitud per part de l'equip de govern que no informa, no escolta i no atén les peticions de l'oposició" i ha recordat que "els regidors de l'oposició representem als veïns".

La portaveu del PP assegura que "ara és quan més cal treballar ja que són molts els *torreblanquinos que l'estan passant malament, ara cal respondre amb tot el pes de l'administració i deixar-se la pell perquè els autònoms, les pimes i les empreses puguen recuperar l'activitat de la millor forma possible" i, sobretot, "no soltar de la mà a ningú que el necessite".

Agut considera que "els veïns de Torreblanca no es mereixen aquest equip de govern perquè no ha estat a l'altura del que necessiten la població ara".

Cal recordar que el PP ha presentat diverses propostes, tant per a millorar l'atenció social com per a impulsar un pla econòmic molt potent però que cap de les propostes dels populars ha sigut ni tan sols contestada.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana