Torreblanca: El PP proposa que Torreblanca compte amb el servei d'infermeria escolar


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/196008_121669/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 24-07-2020
El PP proposa que Torreblanca compte amb el servei d'infermeria escolar

El Partit Popular de Torreblanca ha sollicitat a travs d'una moci que la localitat compte amb el servei d'infermeria escolar. Es tracta d'una aposta per la salut i la qualitat de vida dels vens de Torreblanca que el PP ha elevat al ple perqu es pose en marxa.
La portaveu del PP, Tania Agut, ha explicat que en les localitats en qu s'ha posat en marxa, com Benicssim, Onda o Segorbe, el servei est funcionant molt b i, a ms, compta amb l'aval del Collegi Oficial d'Infermeria per la qual cosa seria interessant que tots els grups poltics apostaren per posar en marxa aquest servei.
Agut considera que aquest servei beneficiaria als alumnes dels centres educatius de Torreblanca i tamb a les famlies, El servei d'infermeria escolar no sols s una aposta per millorar la salut, sin els hbits saludables i comptar amb professionals en els centres educatius amb programes centrats en els alumnes.
De fet, tal com ha considerat l'edil, en un moment tan extraordinari com el que estem vivint com conseqncia de la pandmia del coronavirus, la implantaci d'aquest servei seria de gran ajuda per a definir i establir els protocols exigits pel COVID-19.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana