Torreblanca: El PP reclama un tracte digne per a animals perduts en Torreblanca i sacrifici zero


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/8/198473_123785/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 03-08-2021
El PP reclama un tracte digne per a animals perduts en Torreblanca i sacrifici zero

El Partit Popular de Torreblanca ha tornat a sollicitar el tracte digne per als animals perduts i localitzats en el terme municipal, aix com sacrifici zero en resposta a les demandes de vens i associacions. Ho ha fet per segona vegada desprs que en 2020 l'alcaldessa socialista es negara a debatre una proposta i el PP la presentara en 2021 amb el vot en contra de l'equip de govern. Volem tornar a plantejar una qesti que segueix sense resoldre's i que la societat demanda. Som conscients que l'espai que s'utilitza per a albergar als animals que es localitzen no reuneix les condicions mnimes exigibles.
Per aix, explica Tania Agut, portaveu del PP a Torreblanca, tornem a reclamar aquesta acci que creem que no hauria de generar cap mena de controvrsia. Al contrari, garantir la salubritat, higiene i tracte digne per als animals perduts que es localitzen en la nostra localitat hauria de ser una obligaci.
Cal assenyalar que des que l'any passat el PP va denunciar l'estat en el qual se situen aquests animals fins que sn recollits per l'empresa responsable de la gesti dels mateixos sn molts els vens que han traslladat les seues queixes a l'ajuntament no sols a travs del registre municipal, sin tamb a travs de xarxes socials. No obstant aix, lamenta la regidora, l'alcaldessa s'obstina a silenciar i eliminar de les plataformes pbliques qualsevol crtica o protesta en defensa dels animals per a maquillar una gesti que s sens dubte deficient.
Des del PP de Torreblanca, tornarem a reclamar la iniciativa, perqu ens l'ha demanat la poblaci i les societats protectores d'animals, i perqu creiem que s necessari millorar all que no funciona b. I Torreblanca no sols pot, sin que ha de tractar d'una forma ptima als animals i rebutjar el sacrifici que s el final que espera lamentablement a moltes d'aquestes mascotes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana