Torreblanca: Torreblanca ultima l'organització de Geocastelló 2024 que atreuran a milers de visitants del 17 al 19 de maig


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2024/5/227324_144113/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Torreblanca | General | 10-05-2024
Torreblanca ultima l'organització de Geocastelló 2024 que atreuran a milers de visitants del 17 al 19 de maig

L'Ajuntament de Torreblanca està ultimant ja l'organització de Geocastelló 2024 Edició Torreblanca, que el cap de setmana vinent atreuran a milers de visitants al municipi.

L'objectiu és donar servei a tota la gent que s'espera a Torreblanca, que entre el 17 i el 19 de maig es convertirà en la capital europea del geocaching, Geocaching o Gimcana GPS és l'activitat d'amagar i trobar 'tesors' en qualsevol lloc, amb l'ajuda d'un GPS.

Tant l'alcaldessa de Torreblanca, Tania Agut, com la regidora de Turisme, Gema Edo, han estat supervisant l'entorn de Torrenostra per assegurar-se que s'atengui adequadament als milers de persones que acudiran la setmana vinent.

Per facilitar-los tota la informació i serveis que necessiten, hi haurà un punt d'informació a les Palmeres de Igoa durant la tarda del divendres i el matí del dissabte, així com, durant tot el cap de setmana, estaran obertes les oficines d'informació de Turisme tant de Torreblanca com de Torrenostra.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha explicat que 'l'organització està treballant perquè totes les persones puguen gaudir d'aquest esdeveniment. Fins i tot, les proves estan perfectament dissenyades per a tots els públics amb ganes de jugar, ja que poden fer-ho fins i tot els xiquets de menys de 12 anys sempre que estiguen acompanyats per un adult.'

A més, l'organització ha previst un sorteig per a la inscripció Premium a la web Geocaching, que permet accedir als caches més privilegiats del món, la venda de merchandising, un showcooking de carajillos i degustació de carajillos en els bars de la localitat, i el podcast que es gravarà i es podrà seguir en directe per part dels milers d'oients de CaMiKaching.

El geocaching és una activitat que practiquen més de sis milions de persones arreu del món i s'espera que atreuga tant a participants com a acompanyants, espectadors i curiosos.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana