Vall d'alba: Vall d'Alba dedicar en 2019 un total de 197.500 ? per a atendre serveis socials, associacions i impulsar el turisme i els esdeveniments culturals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2018/12/180024_107967/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vall d'alba | General | 13-12-2018
Vall d'Alba dedicar en 2019 un total de 197.500 ? per a atendre serveis socials, associacions i impulsar el turisme i els esdeveniments culturals

L'alcaldessa de la Vall d'Alba, Marta Barrachina, anuncia que l'equip de govern dedicar l'any 2019 un total de 197.500 euros per a atendre serveis socials, fomentar l'activitat i el treball de les associacions del municipi, impulsar el turisme a travs d'esdeveniments esportius, culturals i ldics i consolidar la celebraci d'actes festius.

Aix es desprn dels comptes municipals que l'Ajuntament de la Vall d'Alba ha aprovat aquesta mateixa setmana i que ascendiran en el nou exercici a 2.999.052,72 euros, 65.000 euros ms que en 2018.

?Els comptes que l'equip de govern ha dissenyat per al nou exercici contemplen 535.900 euros per a inversions en infraestructures i obres, tant en el nucli urb com en les pedanies i el terme municipal en general. Per no podem oblidar que la prioritat d'aquest Ajuntament sn les persones, i per aquest motiu hgem previst 197.500 euros amb la finalitat d'atendre les seues necessitats ms bsiques, amb la finalitat d'ajudar les famlies i no deixar a cap dels *valldalbenses pel cam?, indica Marta Barrachina.

D'aquesta manera, l'aportaci per a l'assistncia de les persones a travs de la Mancomunitat de Serveis Socials ascendeix a 50.000 euros. Aix mateix, les associacions cviques de la Vall d'Alba es repartiran altres 50.000 euros perqu puguen continuar desenvolupant la seua activitat i organitzant la seua activitat cultural i festiva, que redunda en el conjunt dels vens. Per part seua, l'Associaci Musical *Valldalbense rebr 16.000 euros per a poder tirar avant el seu programa de treball anual, mentre que totes les accions relacionades amb l'esport, cas de la *Volta a *Peu, la *Bike l?*Albea o el bo Cuida?t per a promocionar l'activitat fsica venal a travs del Gimns Municipal comptaran amb una partida de 15.900 euros. Els *valldalbenses tamb tornaran a comptar amb beques per a l'adquisici de material escolar i la promoci de l'activitat de les AMPA per 5.800 euros. Finalment, les accions relacionades amb la promoci del turisme i el foment de l'ocupaci, a travs de consorcis o accions directes, es reserven 10.000 euros

?Els nous pressupostos que acaba d'aprovar l'Ajuntament de la Vall d'Alba tamb contemplen la celebraci de totes les festes que jalonen el calendari cultural municipal, aix com altres esdeveniments com la Fira del Comer i la promoci del consum en els comeros locals. En definitiva, es tracta d'uns comptes equilibrats que contemplen i donen suport cadascun dels aspectes de la vida diria dels *valldalbenses, perqu vegen complides les seues aspiracions i el nostre poble puga continuar creixent?, remarca Marta Barrachina.

Cal recordar que els comptes de la Vall d'Alba per a l'any 2019 contemplen 535.900 euros en inversions directes en projectes i obres de millora, entre els quals destaquen alguns com la reforma integral de la plaa de l'Esglsia, l'adequaci d'una sala del *Espai Cultural per a albergar l'Escola d'Educands de la Banda de Msica Municipal; la construcci d'un porxo i la millora de l'accessibilitat dels patis del *CEIP l?*Albea; un pla d'embelliment municipal; la substituci de les torres de llum en el camp de futbol de l?*Avenc i per a la millora de la regulaci del trnsit en l'avinguda *Pou *Ample amb carrer *Regall i confrontants, a ms d'altres partides especfiques per al manteniment dels camins rurals o de les pedanies i nuclis habitats de *Montalba, La Barona, Pla de l?*Arc o la *Pelejaneta.

?Uns comptes que seran possibles sense augmentar tributs ni recrrer a l'endeutament?, destaca l'alcaldessa Marta Barrachina.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana